13. feb, 2015

HVA MENN BØR VITE OM KVINNER - OG OMVENDT

Mange menn forstår ikke at nærhet og omsorg har så mye med sex å gjøre. At trygghet og sex kan være to sider av samme sak. Det er å blande kortene, sier mannen. Der bommer han på kvinnen. Menn må lære seg at slik de ser på sex, slik er det ikke for alle. Mannen trenger ikke sjefe over kvinners lyster. Det har kvinner ansvaret for selv, og hun må sette ord på hva hun liker og ikker liker.

Yngre kvinner har skjønt dettte, de kjenner sine seksuelle behov og snakker om det. De tilhører en annen generasjon og tid enn kvinner 60+.

 

Mange kvinner undervurderer menn følelsesliv. Menn er ikke griser som bare tenker på seg selv og sin egen kåthet. De fleste menn er ikke sånn. Tvert om, mannens største nytelse er å tilfredsstille kvinnen først. Menn mangler ikke følelelser, slik mange kvinner tror. Men mannen  snakker ikke så ofte om dem. Hos kvinner ramler følelsene rett ut.  Myten om at menn alltid er klare for sex, er også bare tull. Generelt har menn lite lyst på sex når de er stresset, sliter med økonomien eller ikke lykkes på jobben. Moderne menn har ofte prestasjonsangst.

 

Puh - så ulike vi er!

Det er ikke tull at det er et stort indre arbeid å få til et godt samliv på begges premisser.