8. jul, 2015

LIDENSKAPEN ER BORTE - VI ER BARE VENNER

Kjærestefølelsene for partneren er borte vekk. Vi skjønner ikke hvordan det har blitt sånn, for vi er gode venner. Med lidenskapen -hvor har den tatt veien?

Toget behøver ikke å være gått, og brudd behøver ikke være eneste løsning. Det er ikke lett å forstå. Alt begynte jo så bra, og de fleste par fungerer så bra i dag både som arbeidsteam og foreldre. Hvordan har lidenskapen blitt borte da tro? 

Jeg tror dagens par trenger mer ømhet og lidenskap enn før. I vår hektiske tid blir det for lite tid til nærhet og tosomhet. Kjærlighet og omsorg er ferskvare! Dere må stadig se hverandre, så dere føler dere sett og hørt.

Ingen kan forandre andre enn seg selv, og det nytter lite å gi partneren skylden for tap av lidenskap. Begge er ansvarlige.

Vi kan bare lære å elske igjen gjennom å være kjærlige mot hverandre. Vi får ikke det til hvis vi ikke er mer sammen. Vi klarer det heller ikke hvis vi ikke tar på hverandre ofte og gir hverandre gode tilbakemeldinger og komplimenter. Husk at det er like viktig å se partneren din som deg selv. Egoisme og kjærlighet passer dårlig sammen.

Den som er raus og godhjertet både med seg selv og partneren, kommer lengst i ømhet og lidenskap.

 

Tips:  

Vær bevisst hvordan du kan lage god stemning.

Ikke bruk soverommet til krangling.

Ta på hverandre hver dag, og gi et kompliment.

 

GOD SOMMER VIDERE!