12. okt, 2015

JEG ELSKER DEG!

Bedre ord kan ikke brukes på samlivspartneren. Men mange synes de ordene er for store til å ta i sin munn. De må spares til noe større som kanskje en gang kommer sier de. Det er bedre å si "jeg er glad i deg" for å sette ord på kjæresten og forholdet. Når jeg spør om det er likt som de er glad i en venn eller postmannen eller katten, blir de litt forlegne. Nei ikke riktig det heller. Men å si jeg elsker deg tør jeg ikke si. Jeg elsker deg har har jeg aldri sagt til min samlivspartner, sa en mann forleden til meg.

Jeg lurer på hva han venter på? Kanskje at forholdet skal vippe opp til nye forelskelser og et ellevilt samspill. Eller kanskje han er redd det forplikter ham mer enn han vil. En vet jo aldri, sier mange.

Selvsagt vil jeg ikke si "jeg elsker deg" til en partner som jeg ikke er på godfot med, eller jukser for, eller ikke har det bra med. Men det er ikke farlig å si "jeg elsker deg" når jeg faktisk er fornøyd og har det godt med min samlivspartner. 

Jeg oppfordrer par til å bruke det mer, for det er så mange som også trenger å få verbale bekreftelser fra sine kjære om at de er elsket.

Vi trenger å bekrefte hverandre mer positivt. Det binder oss sterkere sammen.