30. okt, 2015

FLIRTING OG JULEBORD

Det er like før julebordsesongen. Jobben er vår største sjekkeplass, og da skal det ikke mye fantasi til for å forstå at mange gruer seg nettopp til denne tiden med kolleger i festrus.

 

Det er forskjell på sunn og sanseløs flirting. De fleste jeg spør er enige om at flirting med sex for øye, bak den faste partners rygg, er destruktivet for forholdet. Men i praksis virker det ikke sånn. Mange tenker at det partneren hjemme ikke ser, har han eller hun ikke vondt av. En slik holdning holdning tror jeg røper en manglende forankring i tillit og trygghet mellom partene. Partnere som er trygge og har tillit til hverandre, har mindre sjanse for å bedra hverandre.

 

Hvor går grensen?

Jeg mener det er over grensen når man jakter på en erstatning for den faste partneren , og går bak ryggen på partneren. For eks når du kliner og flirter med andre, og betror deg til andre om din samlivspartner om intime forhold. Og det er over grensen når du ligger med andre bak din partners rygg.

 

Tips

Snakk på forhånd om hvor dere mener grensen går for flirting og klining.

Går dere sammen på julebord, er det dristig å flirte åpenlyst med andre. Ha nærkontakt med din egen partnere flere ganger i løpet av kvelden. 

Når du går på julebord alene med kolleger og venner, vis respekt og ta symbolsk med deg partneren inne i hodet ditt.

 

Hold deg unna sanseløs flirting, hvis du vil bevare din samlivspartner.

 

Spis hjemme, så er du mett når du går ut.