13. mai, 2016

FØLELSER KAN STYRES !

Det er feil å tro at følelser ikke kan styres og kontrolleres av en selv. Mange har den oppfatningen at følelser og kjærlighet er utenfor deres kontroll, så derfor kan de ikke gjøre noe med det. Vi tenker ofte at gode vaner og rutiner er noe vi behersker, og kan gjøre bedre eller dårligere. Men romantikk og flirting og forelskelse er nesten som lotto. Heldig når det kommer, og dårlig når det ikke kommer.

 

Kom deg vekk fra denne passive tanken og holdningen. Vi kan bidra mye selv. Vi kan legge til rette for å ha det positivt og lidenskapelig med kjæresten. Det handler ikke bare om å ha lyst, og føle sterkt, men om å gjøre noe aktivt sammen. Da må vi planlegge litt, og ha tid, og si fra til partneren, så begge er klare. 

 

Det er vår og naturen roper: kom dere ut og nyt! Sola varmer dere.

 

Få fart på romantikken!

Romantikk for kvinner, sex for menn. Dette slagordet er en myte, men du verden hvor lenge den oppfatnigen har levd. Og mange bruker den enda, for å forsvare seg eller anklage hverandre når samlivet skranter.

 

Jeg tror fortsatt menns følelsesliv ofte blir undervurdert. Moderne menn er like mye på jakt etter romantikk og gode følelser som kan vare. Menn vil gjerne føle og nyte like mye som kvinner. Og det har de begge ansvar for å få til. Romantikk og varme følelser kommer ikke av seg selv, annet enn helt i begynnelsen av et forhold.

 

God Vår !