16. sep, 2016

KAN VI LÆRE Å ELSKE PÅ NYTT ?

Ja vi kan lære å elske igjen, selv om kjærestefølelsene har blitt borte til partneren. Vi kan lære å elske på nytt, men ikke hvis du har bestemt deg for å avbryte forholdet å gå. Da er ikke viljen sterk nok.

 

Temaet er høyaktuelt og for par som har levd lenge sammen og ikke tenner på hverandre lenger, og for par som har karriere og barn i fokus.

 

Et av livets største bedrag er troen på at nærheten og forelskelsen som forholdet startet med, vil vare.  Virkeligheten er nok ikke sånn. God kjærlighet og sex er ferskvare, og må stadig har næring og liv.

 

Hvis du vil lære å elske på nytt, må du først og fremst gå løs på deg selv. Du må slutte å ha alt fokus på det negative ved partneren, f.eks. at hun snakker for mye og har andre interesser enn deg, eller at han er taus og kjedelig. Vi kan faktisk bestemme oss for å ha fokus på det positive ved partneren. Greier du å skape god stemning, smitter det. 

Vi kan bare lære å elske igjen ved å være kjærlige selv. Det er viktig å like seg selv, men like viktig å "se" og like partneren.

 

1.  Bestem deg for å påvirke stemningen positivt.

2.  Ta på hverandre og gi hverandre et kompliment hver dag.

3.  Planlegg å gå ut minst 1 gang i mnd.

4.  Planlegg en kjærestetur minst 1 gang i året.

 

Den som er raus og godhjertet med seg selv og partneren, kommer lengst i ømhet og lidenskap!