24. sep, 2018

GIFTE OG SAMBOERES STORE BLØFF

Anders eller Anne er ute og flørter: «Jeg har et dårlig samliv hjemme. Vi har lite, om noe intimitet nå. Egentlig er jeg vel klar for å avvikle hele forholdet». Noen sier også at de så godt som er separert.

Hører du dette, kan du nesten være sikker på at det er et triks fra han eller hun du flørter med, og en bløff til deg som en mulig kjæreste og elsker.

Jeg vil deg bare godt, sier han/hun, og vil forsikre deg om at du må tro på meg, og derfor gir deg helt hen og blir den han/hun trenger for å få bekreftelse. Men at han/hun har til hensikt å forlate partner og barn hjemme er langt fra sikkert. Mange gifte og samboere bløffer om samlivsbrudd, selv om de sier at de skal gjøre det om kort tid.

Den nye elskerne biter på dette. Hvem ser klart når man er betatt og forelsket?

Orker ikke tanken på å bli lurt

Tiden går og erotikken og det hemmelige fortsetter. Så kommer spm om å reise bort sammen eller drømmen om en ferie. Da begynner det å butte. Anders eller Anne blir forvirret. De tror jo at den nye elskeren er singel. Hva står i veien da? De tenker ikke tanken på å bli lurt. Kjæresten er jo så omsorgsfull og snakker stadig om en felles fremtid. Dette stemmer ikke….

Så kommer julen og avsløringen

Anne/Anders setter hardt mot hardt. Jeg forlanger en forklaring! Hva vil du? Da kommer svaret. Elskeren trekker seg stille og rolig ut, svarer ikke på henvendelser, vil ikke møte for en prat. Utroskap er jo ikke beregnet på andre.

 

Pass deg for innpåslitne menn/kvinner som straks forteller om sitt dårlige forhold hjemme.